dijous, 9 d’octubre del 2008

La cançó de l'enfadós...

Avui al matí llegint el Punt he quedat atònit. El Sr. Güell afirmava, en unes declaracions seves publicades en la notícia que comenta la reunió mantinguda amb les AMPA’s del municipi per tractar el problema del pagament del transport escolar dels alumnes d’Empuriabrava, que “si l’equip anterior hagués fet bé la feina el 1996 ara no ens trobaríem en aquest problema”.

Mare meva!!! D’això a casa meva se’n diu tenir barra.

Senyor meu, que jo sàpiga durant tots aquests anys aquestes famílies no han hagut de pagar ni un cèntim per al transport escolar. Nosaltres no vam tenir mai aquest problema perquè el vam afrontar amb temps, ens vam moure i el vam solucionar. En canvi vostès, tot i sabent-ho fa mesos, només s‘han limitat a donar un trist fulletó als alumnes, el primer dia d’escola, informant als pares que a partir del primer d’octubre haurien de pagar un euro diari per al transport i a esperar a veure què passa. Com que el que ha passat ha estat que els pares no hi han estat d’acord, lògicament, i han protestat de forma enèrgica, tot just ara, després de constatar que les mobilitzacions dels pares serien importants, s’han dignat a reunir les AMPA’s, a informar-les de la situació i a presentar un contenciós per a veure si els jutjats resolen el tema.

Senyors!!! Qui és que no ha fet els deures???

A veure si ens acostumem, Sr. Güell, a assumir els propis errors i a no carregar les culpes en d’altres que és evident que no hi tenen res a veure.



No hi ha comentaris.

El Bloc de Xavi Sanllehí es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contràries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. El Bloc de Xavi Sanllehí no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè entén que són responsabilitat exclusivament seva. El Bloc de Xavi Sanllehí tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través d'aquest bloc.

Publica un comentari a l'entrada