diumenge, 5 d’octubre del 2008

Terra de Trobadors 2008

Ja fa uns dies vam assistir al XVIIIè Festival Terra de Trobadors. Què us puc dir d'aquesta edició? Doncs que ha estat un altre desastre d'organització, de previsió i de planificació.

Enguany hi ha hagut força mancances denunciades per diversos membres de les entitats participants. Els espectacles de carrer ha estat minsos i poc itinerants. Han mancat elements de logística en el muntatge del Sopar Medieval, del Mercat, del Torneig... Aquestes queixes han estat manifestades en la darrera Coordinadora del Festival. Sembla ser que els representants del govern del nostre Ajuntament responien amb sornegueria davant d'aquestes queixes. Això no pot ser!!! les entitats són i han estat l'ànima d'aquest Festival. Si el Terra de Trobadors és diferent, ho és per la gran participació de les entitats i dels veïns. Espero que reflexionin i es decideixin a prendre mesures per corregir els seus errors i no repetir-los en l'edició de l'any que ve.

No s'entén com no han aprofitat el pont de la Diada per a fer una programació més extensa de quatre dies. Sé de gent que va marxar emprenyada el dijous i el divendres perquè no hi havia res programat. Ens serà difícil recuperar-los després d'aquesta frustració.

I què hem de dir de la moneda del Mercat Medieval? Sembla ser que l'Ajuntament se l'ha quedat pagant 6.000€ a l'entitat que l'organitza, "El Bruel". Felicitats al Bruel pel negoci que han fet! Però penso que no es pot permetre que després d'això anessin per les parades dient que aquest any ja es podia cobrar amb Euros.

No pot ser!!!



No hi ha comentaris.

El Bloc de Xavi Sanllehí es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contràries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. El Bloc de Xavi Sanllehí no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè entén que són responsabilitat exclusivament seva. El Bloc de Xavi Sanllehí tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través d'aquest bloc.

Publica un comentari a l'entrada