dilluns, 8 de desembre del 2008

Pena de Mort...

Avui remenant fotos de l'arxiu familiar m'he topat amb aquesta. Impactant... He quedat horroritzat durant uns moments... Es tracta de l'execució pública amb "garrot vil", feta a Vic cap al 1900, dels coneguts com "Els de Sallent". Fa que pensar...

Mai més pena de mort a ningú!!!

I pensar que encara existeix a molts indrets del món!!!

Mai més!!!



1 comentari:

Xevi ha dit...

El 1890 els passavolants Miquel Vilaplana i Josep Folià (el Chato) varen entrar a l'hostal que hi havia al capdamunt del pont de can Molas a Manlleu, varen matar a la mestressa i varen robar alguns diners i fugiren però varen ser detinguts poc després. El garrot vil es va executar a Vic.

El Bloc de Xavi Sanllehí es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contràries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. El Bloc de Xavi Sanllehí no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè entén que són responsabilitat exclusivament seva. El Bloc de Xavi Sanllehí tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través d'aquest bloc.

Publica un comentari a l'entrada