divendres, 23 d’octubre del 2009

Retallada a la Diputació

Aquesta setmana vam celebrar el Ple ordinari de la Diputació de Girona. A preguntes del nostre portaveu, el diputat Jaume Torramadé, sobre com es presentava el panorama pressupostari per l'any que ve, el senyor Ramon Romaguera, Diputat d'Hisenda, va respondre, de forma molt sincera i en un to més aviat compungit i resignat, que en l'apartat dels ingressos es preveia una reducció del 22%, afegint-t'hi que s'arrossega el dèficit de l'exercici 2008 i que enguany també està previst que es tanqui de la mateixa manera. Tot això, va indicar, farà que l’any que ve el pressupost de la Diputació de Girona es redueixi en uns 30 milions d’euros.

Aquesta situació és molt preocupant per als ajuntaments gironins. El suport de la Diputació en molts aspectes és molt rellevant i la previsió d’una retallada d’aquesta envergadura farà saltar les alarmes a tots els consistoris de la nostra demarcació.

Des del grup de CiU, en un exercici de responsabilitat, ens vam oferir per a treballar conjuntament aquest proper pressupost i consensuar amb els grups del govern on es passaran les tisores, amb la intenció que aquestes retallades afectin el mínim possible els nostres ajuntaments.



No hi ha comentaris.

El Bloc de Xavi Sanllehí es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contràries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. El Bloc de Xavi Sanllehí no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè entén que són responsabilitat exclusivament seva. El Bloc de Xavi Sanllehí tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través d'aquest bloc.

Publica un comentari a l'entrada