divendres, 2 de juliol del 2010

Presentem una moció contra la sentència del Tribunal Constitucional en relació a l’Estatut de Catalunya

El proppassat 1 de juliol el Grup Municipal de CiU vàrem presentar al Ple de l'Ajuntament la següent moció contra la sentència del Tribunal Constitucional en relació a l’Estatut de Catalunya:

MOCIÓ

Que presenta el Grup Municipal de Convergència i Unió al Ple d'aquesta Corporació.

Atès que el Tribunal Constitucional ha dictat sentència en relació a l’Estatut de Catalunya

Atès que aquesta sentència ha suposat una retallada considerable a la columna vertebral i als principals eixos de l'Estatut, i ha suposat una retallada al nostre horitzó nacional i d’autogovern

Atès que no s'ha respectat la voluntat del poble de Catalunya expressada democràticament el 18 de juny de 2006, quan va votar de manera favorable al nou Estatut de Catalunya, mostrant així el seu suport.

En relació als antecedents exposats, el grup sotasignat proposa al Ple l'adopció dels següents,

ACORDS

PRIMER.- Mostrar el rebuig de l'Ajuntament de Castelló d’Empúries a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut.

SEGON.- Mostrar el suport de l’Ajuntament de Castelló d'Empúries a les resolucions que de manera majoritària es prenguin al Parlament de Catalunya en la sessió monogràfica que es celebrarà els propers dies.

TERCER.- Instar a la ciutadania del nostre municipi que participi de manera massiva a la manifestació convocada pel proper 10 de juliol a les 18:00 h.

QUART.- Comunicar l'adopció d'aquests acords al Parlament de Catalunya, al Govern de la Generalitat, al Govern espanyol i a les entitats municipalistes Catalunya.

Esperem que la resta de forces polítiques municipals hi donin suport i s'acabi aprovant per unanimitat.


No hi ha comentaris.

El Bloc de Xavi Sanllehí es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contràries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. El Bloc de Xavi Sanllehí no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè entén que són responsabilitat exclusivament seva. El Bloc de Xavi Sanllehí tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través d'aquest bloc.

Publica un comentari a l'entrada