Sobre mi...


Nom: Xavier M. Sanllehí i Brunet

Data de naixement: 22 d'agost de 1962

Formació: Llicenciat en Psicologia

Ocupació: Director de Recursos Humans de l'Institut d'Assistència Sanitària

Ubicació: Castelló d'Empúries (Alt Empordà)Sóc empordanès i vaig néixer el 22 d'agost de 1962 a Figueres. Fa molts anys que visc a Castelló d'Empúries, on es troben els orígens de la meva família materna.

Tinc un fill, l'Eudald, i tres filles, la Carme Yufei, la Vicky i la Mireia Yujue.

Sóc Llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzat en Psicologia del Treball i de les Organitzacions.

La meva activitat professional és de Director de Recursos Humans de l'Institut d'Assistència Sanitària de Salt, gestionant una plantilla d'uns 1.500 professionals sanitaris dels àmbits de l'atenció especialitzada, primària, salut mental i sociosanitària.

En relació amb la política, del 1995 al 2007 vaig ser Alcalde de Castelló d'Empúries. Del 2003 al 2007 també vaig ser Conseller Comarcal de Cultura del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Del 2007 al 2011 he estat Diputat per CiU a la Diputació de Girona. Des de juny de 2011 vaig tornar a ser Alcalde de Castelló d'Empúries i, a més, President del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

Actualment he deixat la política i m'he reincorporat a la meva activitat professional de Director de Recursos Humans a l'Institut d'Assistència Sanitària.

Practico el ciclisme MTB, sóc molt aficionat a la pesca, m'agrada molt escoltar música, llegir, les noves tecnologies, la cuina...