dijous, 13 de novembre del 2008

El cas de Mont-ras

Dies enrere vam assistir a la presentació d'una moció de censura contra l'actual Alcaldessa de Mont-ras, la Sra. Mercè Català. En la roda de premsa convocada per ERC, en la que hi eren presents, a més de Català, els dirigents d'ERC, Pere Vigo i Josep Carrapiçó, es van fer una sèrie de declaracions bastant sorprenents, tenint present el cas de Castelló d'Empúries, per defensar la censurada. "La moció de censura és un cas de transfuguisme de manual", digué Pere Vigo. "La nostra posició sobre la moció de censura és que està propiciada per un acte de transfuguisme., declarà Josep Carrapiçó. A més a més, van assegurar que tenen la intenció de denunciar el tema a la comissió de seguiment del Pacte Antitransfuguisme que es reuneix a finals d’any, a part de reclamar a CiU que siguin "coherents" al respecte.

Se'ls hi hauria de fer una mica de memòria a aquests senyors d'ERC. Ja saben que el primer Alcalde en ser declarat, en aquesta legislatura, oficialment trànsfuga per aquesta comissió fou el Sr. Salvi Güell, membre d'ERC de Castelló d'Empúries? És curiós però la comissió d'experts que avaluà aquest fet, dictaminà que era "de manual".

En aquest cas, una trànsfuga socialista, la Sra. M. Dolors Del Fresno, abandonà el seu grup per a donar suport a la investidura del Sr. Güell. Tot això, amanit amb una coalició d'ERC amb Entesa-ICV i el PP. Donada la situació, i seguint el que marca el Pacte, es declarà trànsfuga a tot l'actual equip de govern de Castelló.

En aquell moment la postura d'ERC fou la de donar suport al Sr. Güell i fer cas omís de les obligacions que marca el Pacte, entre elles l'expulsió del partit dels seus regidors.

Senyors d'ERC, em sembla que davant d'això els que haurien de ser coherents són vostès i començar per complir el Pacte Antitransfugisme a Castelló d’Empúries. I després de tot això podran tenir tota l'autoritat moral del món per condemnar i denunciar tots els actes de transfuguisme que vulguin. No només els que no els afavoreixen. Ara, em fa l’efecte, que han quedat totalment desautoritzats.

Memòria i coherència senyors!!!



1 comentari:

Anònim ha dit...

Tens tota la raó. T'haig de dir que força vegada al ple de Figueres es presenten com els únics democrates de la ciutat i ja veus, gasten dues vares de medir.
En fi paciència!

El Bloc de Xavi Sanllehí es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contràries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. El Bloc de Xavi Sanllehí no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè entén que són responsabilitat exclusivament seva. El Bloc de Xavi Sanllehí tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través d'aquest bloc.

Publica un comentari a l'entrada