dijous, 1 de gener del 2009

El Polemista Sentimental

El darrer dia de l'any, el diari El Punt ens ha volgut obsequiar amb la publicació d'aquest magnífic article de l'Eva Vàzquez sobre la figura del meu avi, Manuel Brunet. Vull aprofitar l'ocasió per a felicitar-la per l'escrit, molt rigorós i d'una gran qualitat.

Alhora vull constatar, en nom de tota la família, que l'afirmació que fa respecte en Francesc Montero és del tot certa. Sense el treball de documentació que ha portat a terme, la figura de l'avi encara avui restaria en l'oblit. Gràcies Francesc!!!

Us convido a llegir aquest interessant article de l'Eva...


Fes clic per ampliar



No hi ha comentaris.

El Bloc de Xavi Sanllehí es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contràries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. El Bloc de Xavi Sanllehí no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè entén que són responsabilitat exclusivament seva. El Bloc de Xavi Sanllehí tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través d'aquest bloc.

Publica un comentari a l'entrada