dissabte, 17 d’octubre del 2009

El POUM d’ERC, abans i després...

Fes clic per ampliar
Aquí us presento la proposta de POUM que el grup municipal d’ERC de Castelló d’Empúries defensava abans de les eleccions del 2007 i quan estava a l’oposició.

Com podeu veure el total d’habitatges que plantejaven era de 1.715, nombre que ja se’ls hi havia plantejat que era insuficient per obtenir els equipaments, zones verdes i espais lliures que el municipi necessitava.

Ara amb l’excusa de que són més grups al govern (noi! no haver pactat amb el PP, o què us pensàveu...) o que han d’aconseguir les hectàrees d’equipaments necessàries per al futur del municipi (ja us ho dèiem...) s’empassen 1.100 habitatges més dels que defensaven.

Què ha canviat de llavors amb ara per a fer un gir tant copernicà en els seus plantejaments? Doncs que ara han de pagar el preu de l’alcaldia que ostenta el senyor Salvi Güell.

Així doncs, els ciutadans de Castelló d’Empúries ja poden veure quins són els principis del grup d’ERC. Enganyar a l’electorat erigint-se com a abanderats d’una proposta de POUM abans de les eleccions, en una clara postura electoralista, per a abandonar-la a la primera de canvi quan ostenten el poder.

D’això se’n diu ser coherents i tenir principis, si senyor!!!



No hi ha comentaris.

El Bloc de Xavi Sanllehí es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contràries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. El Bloc de Xavi Sanllehí no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè entén que són responsabilitat exclusivament seva. El Bloc de Xavi Sanllehí tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través d'aquest bloc.

Publica un comentari a l'entrada