dijous, 29 de juliol del 2010

Entrevista a la revista CRAE a Xavier Sanllehí (CiU), cap de l'oposició de Castelló d'Empúries

Xavier Sanllehí (CiU), cap de l'oposició de Castelló d'Empúries: “La gestió econòmica del govern és nefasta

Quina valoració fa d'aquests tres anys de govern?
“La gestió econòmica ha estat nefasta. Quan nosaltres vam sortir del govern hi havia superàvit i ara hi ha un dèficit d'1,3 milions d'euros, que seran molt difícils d'eixugar. Pel que fa a l'obra de govern, s'ha reconèixer que no hi ha cap projecte que hagin tirat endavant per iniciativa pròpia. S'han limitat a executar les obres que estaven engegades en l'anterior legislatura. La sala polivalent o el clavegueram d'Empuriabrava són dos d'aquests exemples”.

Aquestes crítiques venen provocades pel ressentiment després que CiU i PSC perdessin el govern?
“De cap de les maneres. Nosaltres fem d'oposició i critiquem el que s'ha fet malament amb dades objectives. Per exemple, parlem de problemes econòmics basant-nos amb els informes d'intervenció.”

Ja està preparant les municipals?
“Sí i amb molta il·lusió”.

Algú podria pensar que després d'haver passat uns anys a l'alcaldia i ara a l'oposició, vostè hauria perdut les ganes de tornar-se a presentar.
“No. Tenim moltes ganes de treballar i farem tot el possible per intentar guanyar”.

Creu que el govern tornarà a intentar repetir la mateixa composició?
“I tant. Això és com el tripartit a Catalunya. Exactament el mateix cas. Si poden ho tornaran a intentar. Per tant, el nostre objectiu és aconseguir el màxim nombre de vots per impedir-ho i poder governar”.

Què pensa del fet que es vulgui presentar un nou partit a Empuriabrava?
“Quan la gent no està contenta es mobilitza i això és el que està passant a Empuriabrava. Quan l'any 1995 vam entrar el govern hi havia associacions i, fins i tot, un partit com el GRIM que es queixava de la situació d'Empuriabrava. En dotze anys de govern nostre, aquests moviments van quedar adormits o van desaparèixer. Ara, després de tres anys d'un nou govern, han tornat a aparèixer. És un símptoma clar de la mala gestió que s'ha fet a Empuriabrava i en altres àmbits ”.

Podeu trobar l'entrevista a la revista CRAE.


No hi ha comentaris.

El Bloc de Xavi Sanllehí es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contràries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. El Bloc de Xavi Sanllehí no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè entén que són responsabilitat exclusivament seva. El Bloc de Xavi Sanllehí tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través d'aquest bloc.

Publica un comentari a l'entrada