diumenge, 13 de febrer del 2011

Entrevista a la revista CRAE a Xavier Sanllehí, candidat de CiU a Castelló d'Empúries

Xavier Sanllehí, candidat de CiU a Castelló d'Empúries
Xavier Sanllehí, candidat de CiU a Castelló d'Empúries: “L'equip de govern no està coordinat

Aquestes eleccions seran un Xavier Sanllehí contra tots?
Les passades ja van ser-ho, tot i que també hi havia un tercer actor, el PSC, que se'l va arraconar del govern. Ara, hem de veure què passarà amb les noves formacions, com l'Udem d'Empuriabrava, que han sorgit contra l'actual equip de govern”.

Creu que l'equip de govern -ERC, PP, Entesa i una regidora declarada trànsfuga- tornaran a pactar?
I tant. No en tinc cap dubte. La situació és com el tripartit amb CiU, a nivell nacional. Durant la campanya electoral cadascú intentarà marcar perfil, potser es tiraran els plats pel cap, però si tornen a sumar pactaran, encara que sigui un acord antinatura. Esquerra i el PP són dues formacions molt dispars. Per exemple, durant un ple, Esquerra va presentar una moció a favor de la immersió lingüística a les escoles i el PP no va donar-hi suport. No entenc com es pot governar un poble amb unes ideologies tan diferents”.

Durant la campanya alertaran a l'electorat d'aquest possible pacte?
Donarem aquest missatge, però serà una campanya en positiu. S'ha de tornar la il·lusió a la gent i sortir d'aquest pou en què ens han immers els regidors del govern”.

Tan avall han caigut?
Molt. Els pressupostos estan prorrogats perquè hi ha divergències internes i no els hi quadren els números. La situació a l'Ajuntament és dramàtica tant des d'un punt de vista econòmic com organitzatiu. Cada regidor tira pel seu compte i no van coordinats”.

Quines propostes farà CiU per sortir del forat?
Primer de tot, s'ha de fer un pla d'austeritat per reajustar les despeses. Un altre tema que s'ha de potenciar és la promoció turística. El sector ha quedat abandonat per part del govern i s'ha de reactivar”.

Font revista CRAE


No hi ha comentaris.

El Bloc de Xavi Sanllehí es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contràries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. El Bloc de Xavi Sanllehí no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè entén que són responsabilitat exclusivament seva. El Bloc de Xavi Sanllehí tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través d'aquest bloc.

Publica un comentari a l'entrada