diumenge, 2 de novembre del 2008

Visita de Pere Macias i Montse Surroca

El divendres passat vam rebre la visita d’en Pere Macias i de la Montse Surroca, dos dels Diputats gironins de CiU al Congrés. Aquesta visita la vam organitzar el grup de CiU de Castelló d’Empúries i Empuriabrava amb la finalitat de fer una trobada amb diversos representants de les entitats que han estat més actives en la defensa dels interessos dels veïns afectats per l’acte d’atermenament portat a terme pel Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino. Des d’aquí els hi vull transmetre el més cordial agraïment per la seva assistència a l’esdeveniment.

La veritat és que, vist el resultat, la participació, les opinions expressades, els consells aportats i les crítiques manifestades... l’acte és pot considerar que va ser tot un èxit. Segur que l’actual equip de govern ja sospitava aquest èxit i per això, a corre-cuita, va contra programar i va convocar una roda de premsa a les deu del matí, total per anunciar accions vagues i sense concretar, i no fer cap aportació novedosa al darrer discurs que ja han adoptat, després d’adonar-se’n que si no el canviaven, tindrien seriosos problemes davant la població. De totes maneres, els haig de dir que han fet tard. Els veïns ja no els confiarien a ells ni la defensa dels seus propis enemics. La gent té memòria i és més intel·ligent del que ells es pensen. Que no recorden que donaven per bo l’acte d’atermenament no fa gaire temps? Que no se n’adonen del mal que han fet denegant els permisos per a l’execució d’obres a menys de sis metres del canal? I que jo sàpiga això darrer no ho han pas canviat. Aquest seria un bon gest per començar a demostrar que de veritat es creuen la interpretació legal respecte a la naturalesa jurídica dels canals de la Marina (llegiu “De canals i atermenaments...”) que nosaltres, el Grup Municipal de CiU, ja els manifestàvem en els Plens de la Corporació, des dels inicis d’aquesta legislatura.

I tot això té un rerefons vinculat amb la concessionària dels canals. I la gent ho sap sobradament per més que s’intenti desmentir. Senyors de l’equip de govern, ara ja no es creu ningú que l’amenaça d’accions legals contra ella sigui certa. Els veïns ja els han escoltat, en directe i en diverses ocasions, a vostès amenaçant, no a la concessionària sinó als propis veïns, dient que si no pagaven les quotes que els volia imposar aquella, els cauria tot el pes de la maquinària executiva de l’Ajuntament. I això, recordem-ho, va ser dit per un membre de l’actual equip de govern en una reunió amb veïns i immobiliàries al Centre Cívic d’Empuriabrava. Testimonis n’hi ha a grapats i contra això no hi poden fer res.

Així doncs, senyors de l’equip de govern, benvinguts al club dels que defensem els interessos de la comunitat. Més val tard que mai...



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xavi, així m'agrada Que ens puguem desfogar nosaltres també! Tens raó i al que li piqui, que rasqui ;-)))

Àlex Sáez ha dit...

També pots comptar amb els diputats socialistes!
Salutacions,

Àlex.

El Bloc de Xavi Sanllehí es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contràries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. El Bloc de Xavi Sanllehí no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè entén que són responsabilitat exclusivament seva. El Bloc de Xavi Sanllehí tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través d'aquest bloc.

Publica un comentari a l'entrada